Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

Onze winkel is toegewijd aan het beschermen van de privacy van onze klanten en de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van onze klanten geven ons. We gebruiken de informatie die we verzamelen om ervoor te zorgen dat de bestellingen vlot worden verwerkt. Wij zijn bereid de shopping ervaring in onze winkel zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maar in een mum van tijd zullen wij uw informatie door te geven zonder uw voorafgaande toestemming. Om een ​​betere bescherming van uw privacy bieden wij het volgende beleid.

Bescherming van Customer Information

Onze online winkel respecteert uw privacy. Wij verkopen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke gegevens. We kunnen houden met gegevens bekendmaken wanneer we te goeder trouw geloven dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om (i) voldoen aan de wet (ii) af te dwingen of de voorwaarden van toepassing van een van onze gebruikers overeenkomsten (iii) de rechten, eigendom of veiligheid van onze gebruikers of anderen.

Credit Card Fraud Protection

Onze winkel maakt gebruik van verschillende fraudepreventie diensten credit card, geleverd door onze online handelaar processor om aankopen van onze winkel te garanderen zijn niet frauduleus. Bij het verzenden van credit card informatie om een ​​aankoop te voltooien of gegevens te controleren, met behulp van encryptie-technologie-industrie standaard Secure Socket Layer (SSL) om uw credit card te beschermen en beveiligen van hun transacties.

Hoe wij uw gegevens gebruiken

De persoonlijke informatie die wij verzamelen wordt meestal gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen dat openbaarmaking van informatie aan andere organisaties ervoor te zorgen dat op een manier die niet persoonlijk individuen wordt geïdentificeerd.
Wij gebruiken de persoonlijke informatie die we verzamelen om onze zaken te doen en om de best mogelijke producten en diensten te leveren. Om beter te kunnen bedienen, kunnen wij uw persoonlijke informatie met andere leden van de familie van onze bedrijven en dienstverleners die ondersteunende diensten verlenen of ons helpen de markt van onze producten en diensten te delen. Dienstverleners, derde partijen die diensten namens ons, zijn beperkt door de overeenkomst gebruik maken van uw gegevens op een andere dan helpen ons leveren producten en diensten die beschikbaar zijn op onze site weg.

Het is ook mogelijk dat in sommige gevallen, openbaar maken van uw persoonlijk identificeerbare informatie wanneer wij reden om te geloven dat het noodzakelijk is om te identificeren, contact met u op, of juridische stappen ondernemen om hun rechten of de rechten van ons of anderen te beschermen. Wij kunnen uw persoonlijk identificeerbare informatie openbaar maken wanneer u ons vraagt ​​om dit te doen of wanneer we geloven dat het wettelijk verplicht is.

De resolutie van uw zorgen

Als u vragen heeft over hoe het verzamelt en gebruikt uw persoonlijke gegevens, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.